Om oss

Jesper Lidberg BIM

JESPER LIDBERG JENSEN
BIM-Specialist

[email protected]

Jesper har jobbat med konstruktion i nästan 10 år. Han starade som assisterande projektledare och började då bygga upp sin kunskap inom konstruktion och design.

Hans roll som BIM-ansvarig handlar främst om att arbeta i den digitala projektmil-jön, hantera och strukturera modeller i Revit och utföra fullständiga projektkoordi-neringar och konstruktionssekvensering i Navisworks, Revizto. Synchro och Solibri
 
Jesper driver K-Lab framåt till att arbeta i mer 5D så att våra kunder kan få uppleva BIM och dess fördelar på riktigt.


Luke Tucker BIM

LUKE TUCKER
BIM-Specialist 

[email protected] 

Luke har erfarenhet som ingenjörstekniker i både strukturella och civila roller från Nya Zeeland och har en akademisk bakgrund inom arkitekturteknik både ifrån Danmark och Nya Zeeland.

Hans erfarenhet har övervägande fokuserat på den digitala leveransen av betong-konstruktioner och seismisk eftermontering tillsammans med olika BIM- och sam-ordningsaspekter.

Luke ser fram emot att anpassa dessa färdigheter inom den svenska miljön på K-Lab samtidigt som han fortsätter att utforska och utveckla nya sätt att hantera pro-jektinformation i sin roll som BIM-specialist.


Vladimir Quinteros BIM

VLADIMIR QUINTEROS
BIM-specialist

[email protected]

Vladimir kommer från en IT-bakgrund såväl som konstruktion vilket gör honom till en värdefull tillgång när det gäller att förstå arbetsflöden i realtid. Med en passion för parametrisk design har han på kort tid lyckats skaffa sig en hel del erfarenhet med främst fokus på  BIM-processer. Vladimir är en förespråkare för att implemen-tera nya och effektiva programvaror för vår bransch såväl som för våra kunder. 
 
Efter att ha arbetat tidigare som konsult för flera företag, erkänner han den inverkan som korrekt och konsekvent metodik kan ha i dynamiska projekt och är angelägen om att lägga till detta till vårt företag. Att säkerställa våra kunder med kvalitativa 2D/3D-ritningar är nyckeln för oss på K-LAB Vladimir spelar en viktig roll för att uppnå detta och driver alltid vår utveckling ytterligare.


Om företaget

K-Lab är ett företag som vill utmana normerna inom byggbranschen genom att leverera innovativ design och ingenjörskunskap. Våra medarbetare har lång erfarenhet av innovativa projekt runt om i världen, och har arbetat inom byggbranschen i över 100 år. Med vårt innovativa tänkande kan vi hjälpa till att förändra sättet att projektera på.

Breda erfarenheter

Våra medarbetare kommer från en rad olika bakgrunder inom branschen, bland annat bygg- och projektledning, arkitektur, byggkonstruktion och BIM-koordinering. Dessa breda kunskaper kompletterar varandra och ger våra kunder stora fördelar.

Tillsammans med våra insikter om den kommersiella verkligheten kan vi ta oss an specifika problem från flera synvinklar för att komma fram till den bästa lösningen för ett specifikt behov.

Specialiserad inom BIM

K-Lab är idag ett företag med spetskompetens inom BIM – Building Information Modelling. BIM-processen resulterar i en eller flera informationsmodeller som leder fram till bättre lönsamhet, bättre kvalitet och högre effektivitet inom samhällsbyggnadssektorn. Vi kan ta ett helhetsgrepp kring BIM-användning och skapa nytta av alla våra kunder.

Kunden är alltid i fokus för oss

Vi arbetar alltid med starkt fokus på affärsvärde för våra kunder. Vi har många års erfarenhet av beräkning och modellering inom bygg och projekterar regelbundet olika typer av byggnader: bostäder, kontor, lagerbyggnader, affärsbyggnader samt offentliga byggnader. Vi arbetar såväl med nybyggnation som om- och tillbyggnation. Målet är att alltid vara bäst på att förstå kundens behov, och genom våra kunskaper och erfarenhet erbjuda kunden den mest effektiv och lönsam lösningen.

Vi har ett ISO-certifierat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 27001.

Ledande inom byggprojekt med BIM